Kiruccanás Magyarország borvidékein. Tizenegyedik állomásunk: Móri és Neszmélyi borvidékek

2023.06.20. 17:00 - 18:30
7633 Pécs, Szántó Kovács J. u. 1/b - Dr. Koltai Dénes Aula

Ha megkérdezzük az utca – bort szerető – emberét, milyen gyakran fogyaszt móri bort, a válasz lehangoló. Ha azonban azt kérdezzük, hol terem a legjobb ezerjó, akkor egyértelmű a válasz: a móri borvidéken!

Neszmély a mintegy 1000 hektáros méretével a legkisebb borvidékeink közé sorolható. A kevesebb azonban néha több, ahogy a mondás is tartja: Neszmély a magyar „csavarzárasok” forgalmánál piacvezető, ráadásul több évtizede az angol fogyasztó is küzd a borvidék nevének helyes kiejtésével.

Kóstoljuk meg együtt a borvidékek különleges borait!

A rendezvény PTE dolgozók és családtagjaik részére ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. (A Neptun/EHA kód és az ahhoz tartozó jelszó megadása után elérhető a regisztrációs felület, az oldal jobb felső sarkában található login gombra kattintva.) Kiemelten kérjük, ha részvételi szándékuktól elállnának, úgy regisztrációjukat törölni szíveskedjenek, a visszaigazoló e-mailben található törlés linkre kattintás után! Visszaigazoló levél hiányában pedig a csalad@pte.hu e-mail címen jelezzék lemondásukat. Ezáltal biztosíthatjuk további munkatársak és családtagjaik részére a felszabaduló helyeket! Javasoljuk a pte-s e-mail cím használatát, mert kizárólag ebben az esetben tudjuk garantálni a visszajelzést a jelentkezés sikerességéről.

A regisztrációs felület 2023. 06. 01. 10:00 órától lesz elérhető.