A pezsgő a különleges alkalmak itala, az ünnepek megkoronázója. Felfedezése elválaszthatatlanul Dom Pierre Pérignon hautvillier-i bencés apátság szerzetesének nevéhez fűződik. A buborékos italok varázslatos világába avat be, Schultz Brigitta, szőlész-borász mérnök, a PTE Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet munkatársa. A kínálat, hazai és külföldi pincészetek buborékos italaira vonatkozik, a könnyed, frissítő habzóbortól egészen az elegáns champagne-ig.
A rendezvény PTE dolgozók és családtagjaik részére ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. (A Neptun/EHA kód és az ahhoz tartozó jelszó megadása után elérhető a regisztrációs felület, az oldal jobb felső sarkában található login gombra kattintva.) Kiemelten kérjük, ha részvételi szándékuktól elállnának, úgy regisztrációjukat törölni szíveskedjenek, a visszaigazoló e-mailben található törlés linkre kattintás után! Visszaigazoló levél hiányában pedig a csalad@pte.hu e-mail címen jelezzék lemondásukat. Ezáltal biztosíthatjuk további munkatársak és családtagjaik részére a felszabaduló helyeket! Javasoljuk a pte-s e-mail cím használatát, mert kizárólag ebben az esetben tudjuk garantálni a visszajelzést a jelentkezés sikerességéről.
A regisztrációs felület 2023. november 24. /péntek/ 08:00 órától lesz elérhető.
A programváltozás jogát fenntartjuk.