Kirándulás a Húsvéti Nyuszihoz

2024.03.29. 10:15
Kökényi (Malomvölgyi 1-es tó) tóhoz tartozó parkolóban

Kedves Gyerekek!

Gyertek és sétáljunk egyet a Malomvölgyi tavak mentén, hogy találkozzunk a Húsvéti Nyuszival.

A kirándulás időpontja 2024. március 29. (péntek). Találkozzunk pénteken reggel 10:15-kor órakor a Kökényi tó (Malomvölgyi 1-es tó) tóhoz tartozó parkolóban (ez a Kökény faluhoz közelebbi, felső parkoló, a mellékelt térképen jelölve).

Pécsről a busz az autóbusz-állomásról 10:00-kor indul és Kökény fordulónál áll meg, de kérésre a parkoló előtt is le lehet szállni. Túra távja kb. 2,6 km.

Várjuk a 12 év alatti gyerekek jelentkezését, jó idő esetén az ügyesebbek csokitojásra lelhetnek.

Térkép

A rendezvény PTE dolgozók és családtagjaik részére ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. (A Neptun/EHA kód és az ahhoz tartozó jelszó megadása után elérhető a regisztrációs felület, az oldal jobb felső sarkában található login gombra kattintva.) Kiemelten kérjük, ha részvételi szándékuktól elállnának, úgy regisztrációjukat törölni szíveskedjenek, a visszaigazoló e-mailben található törlés linkre kattintás után! Visszaigazoló levél hiányában pedig a csalad@pte.hu e-mail címen jelezzék lemondásukat. Ezáltal biztosíthatjuk további munkatársak és családtagjaik részére a felszabaduló helyeket! Javasoljuk a pte-s e-mail cím használatát, mert kizárólag ebben az esetben tudjuk garantálni a visszajelzést a jelentkezés sikerességéről.

A regisztrációs felület 2024. március 6. (szerda) 08:00 órától lesz elérhető.

A programváltozás jogát fenntartjuk.