BETELT! Évindító gyalogtúra Óbánya-Kisújbánya

2024.04.13. 10:00
Találkozási pont: Óbánya, buszforduló

2023. 04. 13-án gyalogtúrára várjuk PTE munkatársaink és családtagjaik jelentkezését.

A túra Óbányáról indul, a falu után a völgy mélyén, a patak partján gyönyörű természeti környezetben halad Kisújbányáig, majd vissza ugyanezen az útvonalon Óbányára.

A túra végén lehetőség lesz egyéni finanszírozás mellett sült pisztráng elfogyasztására az Óbányai Jéhn kocsmában (az igényeket a regisztrációt követően gyűjtjük össze).

Túra táv: 7km

Utazás:

  • egyénileg;
  • autóval, Pécstől 33 km; hivatalosan a falu elején található parkolóban szabad parkolni, melynek 1000 Ft/autó a díjazása.
  • busszal, a Távolsági Autóbusz Pályaudvarról 9:00 órai indulással 5625-es járattal 50 perc.

Találkozási pont: Óbánya, buszforduló.

A túra 10:00 órakor indul.

A rendezvény PTE dolgozók és családtagjaik részére ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. (A Neptun/EHA kód és az ahhoz tartozó jelszó megadása után elérhető a regisztrációs felület, az oldal jobb felső sarkában található login gombra kattintva.) Kiemelten kérjük, ha részvételi szándékuktól elállnának, úgy regisztrációjukat törölni szíveskedjenek, a visszaigazoló e-mailben található törlés linkre kattintás után! Visszaigazoló levél hiányában pedig a csalad@pte.hu e-mail címen jelezzék lemondásukat. Ezáltal biztosíthatjuk további munkatársak és családtagjaik részére a felszabaduló helyeket! Javasoljuk a pte-s e-mail cím használatát, mert kizárólag ebben az esetben tudjuk garantálni a visszajelzést a jelentkezés sikerességéről.

A regisztrációs felület 2024. április 8. (hétfő) 08:00 órától lesz elérhető.

A programváltozás jogát fenntartjuk.