Gerinctorna a Szántó Irodaházban

2024.03.07. 16:30
PTE Kancellária - földszint A terem (7633 Pécs, Szántó Kovács János u. 1/B)

Kedves Munkatársunk!

A mai rohanó világban különösen fontos, hogy önmagunkkal is tudjunk foglalkozni. Fizikai állapotunk karbantartása elengedhetetlen testi-lelki egészségünk szempontjából, és hatással van magánéletünkre, munkavégzésünkre egyaránt. Ülőmunka esetében pedig kiemelt jelentősége van a megfelelő mennyiségű és minőségű mozgásnak, melynek kapcsán a nagy érdeklődésre tekintettel 2024. március 7-től hetente immár 3 alkalommal (különböző helyszíneken): keddi munkanapokon 16:30, szerdai  munkanapokon 16:15, valamint csütörtöki munkanapokon 16:15 órai kezdettel - minimum 4, maximum 15 fő részvételével tervezett -  gyógytornász által vezetett gerinctornára invitáljuk ismét.

Polifoamról és kényelmes ruházatról a résztvevők maguk gondoskodnak. A helyszínt minden alkalommal a torna előtt és után is át kell rendezni, mely a bemelegítés és levezetés részeként a résztvevők feladata.

Amennyiben a foglalkozás bármely okból elmarad, arról előzetesen értesítést küldünk a regisztrált résztvevőknek.

A program PTE munkatársak részére ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. (A Neptun/EHA kód és az ahhoz tartozó jelszó megadása után elérhető a regisztrációs felület, az oldal jobb felső sarkában található login gombra kattintva.) Helyfoglalásukat folyamatosan, két hétre előre rögzíthetik az Önök számára megfelelő időpontok kiválasztásával, az oldal alján található regisztrációs felületen. Az újabb hétre vonatkozó regisztráció az azt megelőző hét első munkanapján 08:00 órától lehetséges. Az adott hét foglalkozásaira hétfő 12:00-ig van lehetőség jelentkezni. Kiemelten kérjük, ha részvételi szándékuktól elállnának, úgy regisztrációjukat törölni szíveskedjenek, a visszaigazoló e-mailben található törlés linkre kattintás után! Ezáltal biztosíthatjuk további munkatársak részére a felszabaduló helyeket!

A programváltozás jogát fenntartjuk!