Csokiöntő kézműves délután

2021.12.07. 17:00 - 2021.12.16. 17:00
Csoko-Láda Csokibolt - Zsolnay Kulturális Negyed

Kedves Munkatársak!

Egy igazán édes élményre invitáljuk most a gyerekeket: csokiöntő és kóstoló kézműves délutánra a Csoko-láda Csokiboltba a Zsolnay Negyedbe!

A program PTE munkatársak családtagjai számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött (A Neptun/EHA kód és az ahhoz tartozó jelszó megadása után elérhető a regisztrációs felület, az oldal jobb felső sarkában található login gombra kattintva.) A regisztrációs felület december 1. 08:00 órától elérhető.

A programon csak a gyerekek vehetnek részt, ezért arra kérjük Önöket, hogy kizárólag azokat a gyermekeket regisztrálják a foglalkozásra, akik szülői felügyelet nélkül is szívesen részt vesznek/részt tudnak venni a foglalkozáson. (A hely befogadó képessége miatt a szülők, nagyszülők nem maradhatnak a helyszínen a gyerekekkel).

Kiemelten kérjük továbbá, hogy kizárólag 1 foglalkozásra és 1 időpontra jelentkezzenek, mert a férőhelyek kis számban érhetők el. (egy fogalkozáson max. 12 fő vehet részt.) Amennyiben regisztáltak, de mégsem tud részt venni gyermekük a rendezvényen, úgy a visszaigazoló e-mailben megküldött linken töröljék jelentkezésüket, ezáltal biztosíthatunk helyet más családok részére! Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Szaloncukor készítés marcipánból, majd csokoládé kóstoló program

Időpontok: december 7., 9., 14., 16.  17:00 órai kezdettel

A marcipán szaloncukrot te is meg tudod csinálni és be is csomagoljuk együtt. Igazi meglepetés lesz ez Szeretteidnek!

A program időtartama kb. 60 perc

Csokoládéból karácsonyfa díszek készítése, majd csokoládé kóstoló program

Időpontok: december 8., 10., 15.      17:00 órai kezdettel

Olvasztott fehér csokoládéból készíthetsz karácsonyfa díszeket. Akasztóval ellátva már meg is van az első ehető karácsonyi meglepetés!

A program időtartama kb. 60 perc

 

A munka után édes élvezettel folytatódik a program. A fehér, tej és étcsokoládé kóstolása közben érdekes történeteket ismerhetnek meg a résztvevők a csokoládé történetéről.